De Looise Soepcentrale

De Looise Soepcentrale is een soepgroothandel gevestigd in Tessenderlo. Dagdagelijks rijden we met zes chauffeurs uit om alles tijdig bij de klant te krijgen.

Over ons

De Looise Soepcentrale

Historiek

Achter het verhaal De Looise Soepcentrale ontstond er een verre geschiedenis door de jaren. Guido eigenaar en zaakvoerder is 19 jaar actief als soepman. In de begin jaren kocht hij de soep aan en verkocht deze aan particulieren. Pas na 3 jaar had hij zijn eerste bedrijfje beet waaraan hij rechtstreeks kon verkopen. Hij bouwde dit uit tot dat de vrouw Anja ook één van de eigenaars mee in de zaak kon stappen. Toen Sarah de oudste dochter afstudeerde kreeg zij ook de kans om hier deel van uit te maken. Dat was de fundering van De Looise Soepcentrale want hoe groter we werden hoe harder het begon te kriebelen om zelf producten te ontwikkelen en op vraag en aanbod in te spelen.

Ons bedrijf

In 2012 werd De Looise Soepcentrale opgericht, bestaande uit 2 eigenaars Guido Engelen & Anja Luyten en medezaakvoerder chiel Engelen. Op 6 jaar tijd bouwde we dit uit naar een groeiend bedrijf van ondertussen 13 medewerkers. Er werken er enkele achter de schermen om de voorbereidingen te treffen. En er zijn 5 externe chauffeurs die dagelijks mee de verse soepen beleveren aan scholen, bedrijven, verenigingen en evenementen. Enkel Guido kan zijn particulierenronde van de beginjaren niet vergeten. Hij doet dit nog enkele dagen per week in bescheiden regio. De Looise Soepcentrale is een gezond en groeiend bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Wie is wie?
Ons team
Armand
Armand
Tessenderlo, Paal, Beringen, Ham, Hulst, Leopoldsburg, Bree, Hechtel – Eksel, Heusden-Zolder
Ronnie
Ronnie
Meldert, Diest, Veerle, Testelt, Herstelt, Zichem, Gelrode, Nieuwrode, Langdorp, Aarschot, Scherpenheuvel, Bekkevoort, Molenstede
Johnny
Johnny
Balen, Mol, Dessel, Lommel, Retie, Turnhout, Geel, Meerhout
Sarah
Sarah
Tessenderlo, Hulst, Ham, Diest
Guido
Guido
Tessenderlo, Hulst, Beringen, Paal, Diest, Ham, Kwaadmechelen
Anja
Anja
Tessenderlo, Hulst, Ham, Geel, Meerhout, Eindhout
Chiel
Chiel
In opleiding